23948sdkhjf

Aarhusiansk tech-firma lander kæmpestor millioninvestering

Den aarhusianske tech-firma Zliide er på vej ud i verden. Eller rettere sagt: De er allerede til stede mange steder rundt omkring med deres innovative alarmbrikker.

Nu er der potentiale for at sætte yderligere skub i væksten, efter virksomheden har fået en tocifret millioninvestering fra Friheden Invest, som er ejet af familien Martinsen, der er blandt landets rigeste.

Det skriver Finans.

Med den nye investering i ryggen er der nu plads til at vokse forretningen.

- Zliide befinder sig i et marked, hvor det er omkostningsfuldt at udvikle og bygge det, som vi gør. De næste par år er planen at investere tungt, og det samme med denne runde, siger Morten Møgelmose, administrerende direktør i Zliide, til Finans.

Hos Friheden Invest lyder forklaringen på investeringen, at man "finder datadelen interessant" med henvisning til, at kundernes brug af omnichannel-funktionerne i Zliides alarmbrik giver data, som normalt er svært at fremskaffe ved traditionel detailhandel.

Om Zliides alarmbrik

  • Alarmbrikken kan først og fremmest fungere som tyverisikring, hvis en kunde tager en vare med ud af en forretning.
  • Derudover fungerer den som bindeled mellem fysisk og digitalt salg, idet kunden kan scanne alarmbrikken, hvorefter vedkommende via deres telefon kan købe varen og alarmen vil åbnes, så den kan tages af varen. På den måde kan kunden betale for sin vare uden at skulle forbi kassen.
  • Zliide arbejder i dag sammen med detailkæderne Bestseller og H&M.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125