23948sdkhjf

Modekoncern vil gøre verden et bedre sted med trecifret milliondonation

Over de kommende fem år donerer Bestseller 175 mio. kr. til "godgørende formål og tiltag, der kan gøre en forskel ude i verden". 

Det oplyser modekoncernen i en pressemeddelelse.

– Den yderligere støtte giver os en enorm mulighed for at øge vores indsats. Vi er ydmyge over for opgaven og samtidig meget optimistiske for potentialet i cirkulær økonomi på tværs af en række sektorer. Ikke mindst i Afrika og ikke mindst inden for mode og tekstil, siger Jannek Egerrup-Hagen, direktør i Bestseller Foundation.

Donationen sker gennem fonden Bestseller Foundation, som især fokuserer på at fremme cirkulær økonomi på det afrikanske kontinent, men også støtter ansvarlighedstiltag verden over. Siden 2015 har Bestseller Foundation investeret og doneret mere end 200 mio. kr. til initiativer, der har til formål at bringe varig forandring og bæredygtige forbedringer.

– I Afrika samarbejder vi aktuelt omkring tekstil-genanvendelse i Kenya, og vi støtter blomstrende designere med fokus på bæredygtighed. Vi samarbejder også med en række iværksættere lige fra Rwanda til Sydafrika, der transformerer affald til modeprodukter. I tillæg til fondens investeringer yder vi støtte til fremme af innovation og bæredygtigt iværksætteri til gavn for natur og miljø, jobskabelse og bedre levevilkår, uddyber Jannek Egerrup-Hagen.

Donationen til Bestseller Foundation vil i de kommende fem år komme direkte fra Bestseller. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078