23948sdkhjf

Detailselskaber er blevet usælgelige under krisen

Kapitalfonde og andre store investorer har trukket følehornene til sig og er blevet særdeles forsigtige med at opkøbe detailselskaber, der producerer eller forhandler forbrugsgoder. Det skriver Børsen.

Ifølge Børsens oplysninger står salget af en lang række virksomheder stille eller er ligefrem gået i vasken. Det gælder blandt andre Silvan, Unisport, Zizzy, Skatepro og Maileg, der sælger babytøj, legetøj og interiør.

- Der er forskellige ting, som trækker det ud. Markedet er vanskeligt at arbejde med, udtaler medejer af Maileg Erik Mailil til mediet. 

Også Lagkagehusets ejer, Nordic Capital, har igennem længere tid rygtedes at ville af med bagerkæden, men også det, vurderer Børsens kilder, kan blive svært. 

Tidligere på året blev Konges Sløjd, der forhandler bæredygtigt tøj og interiør til babyer og børn, solgt i en milliardhandel til den britiske kapitalfond 3i, men det må siges at være en af årets undtagelser.

Selv modevirksomheden Soya Concept, som tidligere på måneden offentliggjorde et rekordregnskab med over en halv milliard kroner i omsætning, kan ifølge Børsens oplysninger ikke finde en køber.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096