23948sdkhjf

Ny bestyrelse har rejst millioner til ambitiøst badetøjsfirma

En kapitalindsprøjtning og en nytiltrådt bestyrelse skal få Copenhagen Cartel ud over landets grænser

- Vi har håndplukket et virkelig, virkelig fedt kompetencesæt.

Sådan siger stifter og direktør i Copenhagen Cartel Katrine Lee Larsen til Finans.dk, om startuppens nytiltrådte bestyrelse.

Den danske virksomhed, der sælger bæredygtigt badetøj, har hentet Peter Fabricius, Camilla Deichmann og Kaarthik Subramani ind, fremgår det af cvr-registret.

Peter Fabricius er administrerende direktør i Magasin du Nord.

Camilla Deichmann har ifølge Finans.dk erfaring med opsætning og optimering af værdikæder med grønt fokus.

Kaarthik Subramani er erfaren investor og rådgiver med base i Lissabon i Portugal.

Sammen med den nye bestyrelse får Copenhagen også en kapitalindsprøjtning.

Investoren Christian Arnsted, der er administrerende direktør i Blazar Capital, købte sig ind i Copenhagen Cartel i 2020, da virksomheden deltog i DR-programmet "Løvens Hule".

Sammen med Katrine Lee Larsen og de tre nye bestyrelsesmedlemmer har virksomheden rejst tre millioner kroner, der snart får ben at gå på i form af et udlandseventyr.

Vil redde verdenshavene

Udover at sælge badetøj, der består af bæredygtige tekstiler lavet af genbrugte fiskenet og andet affald fra verdenshavene, har Katrine Lee Larsen enorme ambitioner.

Hun vil forbedre klimaet ved at rense verdenshavene. Det vil Copenhagen Cartel blandt andet arbejde på ved at arrangere såkaldte "clean-up events", der i bund i grund er store affaldsindsamlinger.

For at lykkes med missionen vil Copenhagen Cartel udvide sin forretning. På kort sigt er målet at komme til Tyskland, Norge og Sverige. Til november skal Katrine Lee Larsen over Atlanten for at undersøge mulighederne i USA, der har potentiale på længere sigt, skriver Finans.dk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078