23948sdkhjf

- Jeg er rørt: Jysk slagterboss hentede hæder

Skagen-virksomheden Slagter Munch, der leverer blandt andet pølser og skinker til en lang række slagter- og delikatessebutikker, er blevet hædret med Slagterprisen 2022..

Prisen, der uddeles af Landbrug & Fødevarer, tilfaldt Slagter Munch, fordi virksomheden i udpræget grad formår at tænke i nye baner i forhold til sortimentet, den gode fortælling og de grønne og nemme løsninger.

- Jeg har ikke turdet tro på det før nu. Så lige nu føles det hele ekstra overvældende. Jeg er rørt, for både familie, medarbejdere og min søster Line er et team hos Slagter Munch. Vi får det til at spille som fjerde generation. Hvad sagde jeg: Vi kan godt!, konstaterede Marie Munch fra Slagter Munch i forbindelse med prisoverrækkelsen.

Med sig hjem til Skagen tog hun Slagterprisen 2022 i kategorien "Privatslagtere”, idet der også var en kategori for super- og hypermarkeder. Den blev vundet af Salling Super i Aarhus.

Slagter Munch har siden 2016 været ejet af Danish Crown, men har stadig familien Munch i spidsen - nu med fjerde generation i form af søstrene Line og Marie Munch, der overtog fra deres far, slagtermester Jens Munch, efter salget til Danish Crown.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Opgørelse: Så mange flere pakker kastede Black Friday og Cyber Monday af sig
Pressede forbrugere holdt på pengene Black Friday
Bornholm Spirits indgår partnerskab med stort handelsselskab
Magasin-direktør kigger tilbage: Sådan er det første år gået
Lektor: Sportmaster-lukninger kan være tegn på skidt tendens
Kæmpebøde drev jysk rugbrødsproducent til konkurs
Andre Nordiske Medier
Food Supply DK
Leder IDAG
Fremtidens Logistik

Send til en kollega

0.132