23948sdkhjf

Fortsætter salg af Lego i Rusland uden samtykke

Tilbage i marts stoppede Lego sine leverancer til Rusland og i juli trak selskabet sig officielt ud af Rusland. I samme ombæring afbrød klods-koncernen samarbejdet med Inventive Retail Group, der ejede og drev de forhenværende 81 Lego-butikker i Rusland.

Ikke desto mindre genoptages salget af lego i Rusland – det sker via Inventive Retail Group og uden Lego-koncernens samtykke.

Det skriver nyhedsbureauet Tass ifølge Finans.

- Legokoncernen er ikke længere affilieret med Inventive Retail Group i Rusland efter at have afsluttet et partnerskab i juli. Vi har ikke sendt produkter til Rusland siden marts 2022 og understøtter eller faciliterer ikke salg af Lego-produkter til Rusland, skriver Lego i et svar til Børsen.

Det bliver da heller ikke Lego, der skal levere klodserne direkte til Inventive Retail Group og de russiske butikker. Inventive Retail Group planlægger at parallelimportere varerne gennem andre kanaler.

Salget af klodserne sælges under et nyt navn Mir Kubikov, der betyder Klodsernes Verden. Legoklodserne skal sammen med andre legetøjsbrands sælges i 65 butikker i 20 byer og i en webshop.

I øjeblikket opdateres de tidligere Lego-butikker i Rusland, så de bærer det nye navn.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Lego
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.671