23948sdkhjf

Bestseller forventer modgang efter rekordregnskab

Mens mediebilledet er fuldt af alarmerende nyheder, ser det lyst ud for tøjgiganten Bestseller. Koncernen har netop aflagt et regnskab, som fremviser et resultat og en omsætning, der suverænt overgår hidtidige niveauer. 

Omsætningen i regnskabsåret fra august 2021 til juli 2022 endte på 35,2 milliarder kroner, hvilket er en stigning på 33 procent i forhold til året før. Resultatet før skat landede på 6,1 milliarder kroner, det bedste i virksomhedens historie og et stykke over 20/21's rekord, der lød på 4,6 milliarder kroner.

Nok er tallene flotte,  men der er udfordringer forude, fortæller Bestsellers direktør, Anders Holch Povlsen, i en pressemeddelelse.

– Vi leverede i det nu overståede regnskabsår et flot resultat, som alle kolleger fortjener en markant anerkendelse for. Det er et resultat, som overgik de forventninger, vi havde, og som vi er glade for. Vi må nok også indrømme, at vi har haft lidt mere medvind, der har overrasket os, og vi må også anerkende, at denne vind nu er vendt. Der er ingen tvivl om, at det bliver sværere herfra, og vi kan se, at de globale udfordringer også afspejler sig i vores tal. Ikke mindst i de seneste måneder, hvor vi bliver udfordret.

Det gode regnskab fik i sidste uge Bestseller til at udbetale en ekstrabonus på i alt 300 millioner kroner til koncernens 18.000 medarbejdere.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Julens Jul er populær som aldrig før
Analysefirma bryder Black Friday ned: Disse varer var mest populære i detailhandlen
H&M fyrer 1500 ansatte og skal spare milliarder
Stor sportskæde lukker otte butikker
Bilka-hapsdog fik blodig udgang
Lokal købmand drukner i arbejde
Andre Nordiske Medier
Food Supply DK
Leder IDAG
Fremtidens Logistik

Send til en kollega

0.114