23948sdkhjf

Milliondonation skal hjælpe trængte familier i juletiden

Dyrere dagligvarer kan udfordre julemiddagen hos økonomisk trængte familier. Nu kommer fond dem til hjælp med millionbeløb

6 millioner kroner. 

Så mange penge vil KFI Erhvervsdrivende Fond dele ud til økonomisk trængte familier i den kommende juletid. 

KFI Erhvervsdrivende Fond

- KFI Erhvervsdrivende Fond, tidligere Købmændenes Finansieringsinstitut, er oprindeligt stiftet i 1955. 

- KFI arbejder for at styrke den frie købmands position i Danmark og stiller lejemål, finansielle ydelser og uddelinger til rådighed for købmændene. 

Siden 2014 har KFI uddelt 750 mio. kr. til de frie købmænd i Danmark. Fondens indtægter kommer primært fra en portefølje af erhvervs-og beboelsesejendomme.

Kilde: KFI Erhvervsdrivende Fond

Det skal ske gennem et samarbejde med landets frie købmænd, som hver især kan søge om op til 25.000 kroner til at sprede juleglæde og -smil lokalt. 

Det kan ifølge fonden ske gennem lokale samarbejdsaftaler med foreninger, plejehjem eller børnehjem. 

- Mange steder er købmanden det naturlige omdrejningspunkt og en af de større arbejdspladser i lokalsamfundet. Derfor er forventningerne til dem om at yde støtte eller sponsorere lokalt også høje. Det er baggrunden for, at vi har valgt at etablere puljen, siger Terje List, som er administrerende direktør i KFI Erhvervsdrivende Fond, i en pressemeddelelse. 

Fonden regner med, at den økonomiske hjælp - hvis alle midler ansøges og formidles videre - kan hjælpe cirka 15.000 familier. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063