23948sdkhjf

I en presset tid giver købmand tilbage til lokalsamfundet

Købmænd i hele landet er presset af stigende eludgifter og en høj inflation. Alligevel kaster lokal købmand penge efter lokal julehjælp

Egentlig burde Svend Aage Laursen have rigeligt at se til i sin egen Spar-butik, hvor inflationen og en voksende elregning er daglige udfordringer for økonomien. 

Men i Thorsø, hvor Svend Aage Laursens købmandsbutik holder til, ser man anderledes på tingene - på trods af diverse udfordringer. 

- Vi er alle pressede af stigende energipriser og inflation, men vi har mulighed for at gøre det her alligevel. Jeg vil gerne gøre en forskel for vores kunder, siger han til TV2 Østjylland

Med 'det' henviser Svend Aage Laursen til en stor pakke af julehjælp - bestående af 50 julekurve til en værdi á 1000 kroner stykket - som han vil dele ud til lokalsamfundet med hjælp fra den lokale Røde Kors-butik. 

Den gavmilde julegerning bliver samtidig én af Svend Aage Laursens sidste bedrifter i Spar-butikken. Han stopper nemlig i forretningen ved udgangen af dette kalenderår - og overlader derefter driften af butikken til Dagrofa. 

Kommenter artiklen (2)
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Stor sportskæde lukker otte butikker
Sengespecialisten tilbage i rødt efter opkøb
Aarhusiansk erhvervsmand investerer i cykelhjelme
400.000 gæster på én dag
Nye tal viser, hvad butikstyvene stjæler: Særligt én varegruppe stikker ud
Giver ikke op så let: På denne ø skal købmanden bare overleve
Andre Nordiske Medier
Food Supply DK
Leder IDAG
Fremtidens Logistik

Send til en kollega

0.173