23948sdkhjf

Camille har erobret Danmark med sine smykker - nu sigter hun mod nye markeder

27-årige Camille Brinch løb panden mod muren, da hun søgte en elevplads hos alle guldsmede i Aarhus. I dag er hun succesfuld iværksætter - og på vej mod USA

Det startede i forældrenes kolde baghaveskur i 2016. 

Camille Brinch færdiggjorde sin STX-uddannelse, men besluttede sig for at søge videre på guldsmedeuddannelserne i enten Kolding eller København. 

Kravet var en læreplads - men det var ikke bare lige til. Således måtte hun - forgæves - vandre fra dør til dør ved samtlige guldsmede i Aarhus. 

Sådan skriver Århus Stiftstidende i et portræt af den succesfulde erhvervskvinde Camille Brinch, der har virksomheden Camille Brinch Jewellery. En virksomhed der i øvrigt kunne præsentere et overskud på lidt over 1,4 millioner kroner i 2021. 

- Jeg drømmer om, at vi kan være et forbillede med at stacke smykker. Altså, bruge mange halskæder, ringe og andet på én gang, så man sammensætter sin egen stil. Samtidig vil vi også gerne gøre op med årstidskollektioner, for smykker skal være tidløse og kunne bruges altid, siger Camilla Brinch til Århus Stiftstidende. 

I portrættet fortæller hun også, at hun og broderen, der også er en del af firmaet, har åbnet for salget i Sverige - og så har de allerede mærket interesse fra det amerikanske marked. 

Blå bog - Camille Brinch

- Født 1995 og opvokset i Egå

- Har gået på Sølystskolen, Laursens Realskole samt Egaa Gymnasium

- Stiftede Camille Brinch Jewellery i 2016, som i dag er en af de mest indtjenende smykkevirksomheder i Aarhus

- Bor nu i København, hvor hun designer sine smykker. Her har hun også har taget grundforløbet på guld- og sølvsmedeuddannelsen på NEXT KBH i Emdrup

Kilde: Århus Stiftstidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11