Efter flere år med stigende salg og store investeringer i nye butikker tøver medejer og direktør i Hanstholm Køkken, Carsten B. Andersen, nu med at fortsætte ekspanderingen.
Det skyldes, at han - ligesom sine kunder - må overveje en ekstra gang, om beslutningen og tidspunktet for investeringen er den rette.
Direktøren fortæller, at der er flere k...
Carsten tjener godt, men noget nager ham: - Vi kan ikke længere regne kunderne ud
Direktøren og de ansatte forbereder sig på en tid, hvor kunderne oftere går på kompromis med sig selv

Carsten B. Andersen, der er medejer og direktør af Hanstholm Køkken og har en fortid som direktør for Kvik Køkkener, mener, at uforudsigeligheden er kommet for at blive. Arkivfoto: Diana Holm
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement