23948sdkhjf

Carsten tjener godt, men noget nager ham: - Vi kan ikke længere regne kunderne ud

Direktøren og de ansatte forbereder sig på en tid, hvor kunderne oftere går på kompromis med sig selv
Efter flere år med stigende salg og store investeringer i nye butikker tøver medejer og direktør i Hanstholm Køkken, Carsten B. Andersen, nu med at fortsætte ekspanderingen.

Det skyldes, at han - ligesom sine kunder - må overveje en ekstra gang, om beslutningen og tidspunktet for investeringen er den rette.

Direktøren fortæller, at der er flere k...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement

  • Ingen kortoplysninger
  • Ingen binding
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til RetailNews, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11