23948sdkhjf

Svensk lavpriskæde åbner kæmpe butik i Nordjylland: Få et smugkig her

Den svenske lavpriskæde Dollarstore åbner to første butikker i Danmark, og den ene ligger i Nordjylland

Forestil dig en Normal-butik på størrelse med et byggemarked.

Tilføj så sortiment fra forskellige forretninger som Flying Tiger, IKEA, Harald Nyborg og Søstrene Grene.

Det er nogenlunde, hvad man kan forvente af den nye Big-Dollar i Brønderslev.en svenske lavpriskæde Dollarstore åbner mandag 31. oktober de første to butikker i Danmark, som også er de første udenfor Sverige.

De to butikker, som ligger i henholdsvis Brønderslev og Næstved, åbner under navnet Big-Dollar.

Den nye Big-Dollar har over 9000 varer, primært nonfood. Butikken er indrettet som et supermarked opdelt i forskellige kategorier som rengøring, skønhed, friluftsliv, dyr og bolig. Der er også en legetøjsafdeling med blandt andet LEGO og brætspil.

Jakob Juul Østberg er butikschef i den nye Big-Dollar i Brønderslev, og vil stå for den daglige ledelse af butikken, hvor den øvrige medarbejdergruppe indtil videre tæller 12 ansatte. Butikslokalerne strækker sig over 3100 kvadratmeter. Det svarer cirka til fire håndboldbaner.

Konceptet hos Big-Dollar er lave, flade priser og ingen tilbud. Kæden fører primært discountmærker af hensyn til at holde priserne nede, og den dyreste vare i det foreløbige sortimentet et gulvtæppe, der koster 600 kroner.

På åbningsdagen 31. oktober lægger Big-Dollar fra land med en stor åbningsfest med blandt andet hoppeborg, rød løber, boksemaskine, DJ og gratis kaffe til klokken 11.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093