23948sdkhjf

Georg Jensen rokerer i direktørstolen

Efter 16 måneder på posten som CCO træder Michael Wassmann Karlsen er skridt op i hierarkiet hos Georg Jensen Damask

Knap 20 år nåede Peter Hulweg Christiansen er bestride posten som Georg Jensen Damasks øverste chef - inden han, ifølge en pressemeddelelse fra virksomheden, træder tilbage efter eget ønske. 

Han skal tiltræde en ny stilling uden for huset, oplyser Georg Jensen Damask i selvsamme pressemeddelelse. 

Ny CEO er i stedet Michael Wassmann Karlsen, som har fungeret som CCO de seneste 16 måneder i virksomheden. Det er en profil, som Anne og Jesper Hviid, Georg Jensen Damasks to ejere, er glade for at kunne forfremme.

Michael Wassmann Karlsen

- Michael Wassmann Karlsen er uddannet Cand. Merc. i International Business fra CBS

- Han har mange års erfaring fra kreative bureauer, danske og internationale livsstilsbrands, samt selvstændig iværksætter og har specialiseret sig i at skalere virksomheders omsætning og profit gennem øget digital transformation

- Michael Wassmann har tidligere været ansvarlig for e-commerce og digital markedsføring i Matas A/S, samt i en række internationale design- og livsstilsbrands

- Siden sin tiltræden som CCO i Georg Jensen Damask A/S i juni 2021 har han bidraget til virksomhedens bedste resultat nogensinde.

- 1. november tiltræder han som CEO for virksomheden.

Kilde: Georg Jensen Damask

- Vi takker Peter Hulweg Christiansen, som gennem mange år har ydet en stor indsats og skabt gode resultater, og vi ønsker ham alt det bedste fremover. Samtidig er vi glade for, at Michael Wassmann Karlsen har takket ja til at stå i spidsen for Georg Jensen Damask fremover. 

- Vi fortsætter vores organiske vækststrategi og store investeringer i digitalisering af virksomheden og kundeoplevelsen Med sin stærke digitale profil og sit strategiske mindset er vi sikre på, at Michael er rette person til at fastholde vores grundværdier og designarv, samtidig med at han accelererer den digitale motor under vores interne processer og salgskanaler, siger de i en pressemeddelelse. 

Georg Jensen Damask kom ud af regnskabsåret 2021/22 med et overskud på 35,7 millioner kroner før skat. Det er virksomhedens bedste resultat nogensinde. 

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078