23948sdkhjf

Kendt møbelhandler sælger designermøbler til outlet-priser

Nu kan du snart købe Y-stole og Montana-møbler til stærkt nedsatte priser

Det er ikke fordi, der står en verdensøkonomisk krise for døren, at Bdr. Sørensen Møbler nu sælger sine udstillingsvarer fra butikken i Danmarksgade 25.

Engang i mellem skal man bare have lidt nyt i vinduerne - og derfor åbner designforretningen nu en ny pop up-butik med lagersalg i Mølleåarkaden, fortæller Lene Albeck, der er marketingansvarlig i Bdr. Sørensen Møbler.

- Vi skal lave nye udstillinger i butikken i Danmarksgade, og derfor har vi nogle møbler og noget interiør, som vi gerne vil have solgt. I lokalerne i Mølleåarkaden er der god plads til os, og så synes vi bare, byen kan noget, siger hun og tilføjer, at de for så vidt kunne have lejet et billigere lokale i City Syd.

At de ikke gjorde det handler om at vælge byen og midtbylivets synergi til.

- Her synes vi især, at Møllegade kan noget - med de multi brand-stores, restauranter og caféer, der ligger lige der.

Særlige tilbud på åbningsdagen

Bdr. Sørensen Møbler åbner den nye pop up-butik torsdag 3. november klokken 08.00, hvor der vil være særlige køtilbud i anledning af åbningsdagen. Blandt andet vil du kunne finde designklassikere som Y-stole, Montana-møbler og Louise Roe-vaser til meget billige penge, fortæller Lene Albeck.

- Vi kommer til at sælge varerne til ekstra nedsat pris på åbningsdagen. Resten af måneden vil der selvfølgelig også være gode tilbud at hente, men det er på selve åbningsdagen, at du kan få de bedste tilbud.

Pop up-butikken er der resten af november, og viser det sig at være en god forretning at drive lagersalg fra Mølleåarkaden, håber Lene Albeck, at Bdr. Sørensen Møbler beholder den nye butik, som ligger bare to minutters gang fra butikken i Danmarksgade.

- Jeg synes, det er vigtigt, vi holder gang i midtbyen. Ellers ender vi som USA, hvor alle handler i malls.

Du finder Bdr. Sørensen Møbler nye pop up-butik på adressen Mølleø 3-5, og udover udstillingsvarerne fra Danmarksgade finder du også andensorteringsvarer og lagervarer i den nye pop up-butik.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.074