23948sdkhjf

FDB Møbler vinder fornem pris

Detailforum uddelte for 38. gang den prestigefyldte Detailforum Prisen ved Detailforum Awards, som blev afholdt i sidste uge

Prisuddelingen Detailforum Awards løb af stablen torsdag i sidste uge. Her var ledere fra dansk detailhandel samlet for at hylde branchen - og også en vinder af den prestigefyldte Detailforum Prisen. 

Den gik i år til FDB Møbler, skriver Detailforum i en pressemeddelelse. 

De uddyber om valget af FDB Møbler som prisvinder, at FDB Møbler siden 1942 har været synonym med nogle af de største klassikere inden for dansk, ikonisk møbeldesign. 

- FDB Møbler blev relanceret i 2013 og har siden haft stor succes med relanceringen af de ikoniske klassikere, nye designs samt åbning af flere butikker, der i dag udgør en landsdækkende kæde. Kombinationen af egne fysiske butikker, engros og en stærk onlineplatform driver væksten blev fremhævet af priskomiteen. Siden 2020 er FDB møbler blevet drevet som et selvstændigt selskab og har leveret imponerende økonomiske resultater, skriver DetailForum uddybende i pressemeddelelsen. 

FDB Møbler var oppe mod to andre stærke finalister ved kåringen, henholdsvis Normal og POWER

Hvad er DetailForum Prisen

- Detailforum Prisen (tidligere MMM Prisen) gives til en person eller virksomhed, der på særlig vis har haft en betydning for detailhandelen i Danmark.

- Prisen består, ud over æren, af en 40 cm høj islandsk falk som videregives til dette års vinder. 

- Falken er modelleret på Den Kongelige Porcelænsfabrik i 1914 og dekoreret af den særdeles nutidige kunstner Nils Erik Gjerdevik.

- Det er en priskomité bestående af Coops adm. dir. for Matas Gregers Wedell Wedellsborg, CEO hos Søstrene Grene, Mikkel Vaupell Grene, dir. i Dansk Erhverv, Henrik Hyltoft, COO for INTERSPORT Group Denmark, Thomas Just Rasmussen, adm. dir. for Børnenes Boghandel Busck, Helle Busck Fensvig, adm. dir. Jan Wentzel, Paw Sko, Markedschef hos COWI Per Nyborg, der har valgt at kåre FDB Møbler til dette års vinder af Detailforum Prisen.

Kilde: DetailForum

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Opgørelse: Så mange flere pakker kastede Black Friday og Cyber Monday af sig
Pressede forbrugere holdt på pengene Black Friday
Bornholm Spirits indgår partnerskab med stort handelsselskab
Magasin-direktør kigger tilbage: Sådan er det første år gået
Lektor: Sportmaster-lukninger kan være tegn på skidt tendens
Kæmpebøde drev jysk rugbrødsproducent til konkurs
Andre Nordiske Medier
Food Supply DK
Leder IDAG
Fremtidens Logistik

Send til en kollega

0.187