23948sdkhjf

Succes med vin på bokse

Hurtig succes skabte startproblemer for Brøndby-virksomheden Globus Wine. Nu er der ikke længere slinger i valsen og salget af boksvin stiger både i danske supermarkeder og syd for grænsen.
Da Henning Andersen startede Globus Wine op for seks år siden blev det lynhurtigt så god en forretning, at det blev svært at følge med. Det skriver Berlingske Business.

Virksomheden har specialiseret sig i at tappe vin på de dunke og trelitersbokse, der udgør en hastigt stigende del af vinsalget herhjemme. På ganske få år er salget af boksvin skudt så meget i vejret, at det i dag udgør tæt ved en tredjedel af det samlede salg.

Specialdesignede tappemaskiner er årsagen til, at virksomheden har sikret sig både Dansk Supermarked, Coop og andre store supermarkedskæder herhjemme som kunder. Men også i den nordlige del af Tyskland, hvor mange dankere grænsehandler, oplever Brøndby-virksomheden et stigende salg.

Globus Wine tapper hvert år 23 millioner liter vin på bokse, som primært sælges i Danmark, Sverige og Norge.
Virksomheden har i dag 43 ansatte og omsætter for 270 millioner kroner og det er Henning Andersens ambition at virksomheden inden for de næste 12 til 18 måneder vil vokse til 50 ansatte og omsætningen stige med seks til ni procent om året.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109