23948sdkhjf

Viborg-firma river teltpælene op og flytter tættere på motorvejen

Der bliver tale om et kommuneskift, når F&H inden for nogle år rykker adresse for virksomhedens lager, showroom og administrationslokaler. 

Virksomheden, der har omtrent 200 ansatte, har således købt en grund i Pårup i Ikast-Brande Kommune, og her regner man altså med at kunne flytte ind inden for ganske få år. 

Det skriver Viborg Folkeblad

Begrundelsen for virksomhedens flytning skal ifølge mediet findes i manglende plads. Og den plads kan altså findes i Pårup - men desværre ikke i Viborg Kommune.

Her havde F&H ellers gerne fortsat deres forretningsdrift, men det kunne i sidste ende ikke lade sig gøre, fortæller direktøren. 

- Vi har været i en lang og imødekommende proces med Viborg Kommune siden marts 2021 for at finde en mindst 150.000 kvadratmeter stor grund til først at bygge nyt lager og efterfølgende ny administration samt showroom. Det har dog desværre ikke været muligt at finde den helt rigtige konstruktion, og også usikkerheden om placeringen af en kommende motorvej, og hvornår den er færdig, har været medvirkende til, at vi nu har købt en grund i Pårup i Ikast-Brande Kommune lige op ad Herning-motorvejen, siger Knud Lomborg, der er administrerende direktør i F&H. 

Ifølge Viborg Folkeblad skal de nye bygninger i Pårup stå klar til brug for lageret i 2025. Bygningen kommer til at rumme 30.000 kvadratmeter. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Opgørelse: Så mange flere pakker kastede Black Friday og Cyber Monday af sig
Pressede forbrugere holdt på pengene Black Friday
Bornholm Spirits indgår partnerskab med stort handelsselskab
Magasin-direktør kigger tilbage: Sådan er det første år gået
Lektor: Sportmaster-lukninger kan være tegn på skidt tendens
Kæmpebøde drev jysk rugbrødsproducent til konkurs
Andre Nordiske Medier
Food Supply DK
Leder IDAG
Fremtidens Logistik

Send til en kollega

0.172