23948sdkhjf

Storcenter vil sikre julegaver til 1000 børn

Aalborg Storcenter har indgået samarbejde med Gestus Nord og Kirkens Korshær for at sikre, at børn i trængte familier også får julegaver i år

Privatøkonomierne i de danske husstande er generelt lidt mere pressede i år på grund af den høje inflation og stadigt huserende energikrise. 

Derfor har Aalborg Storcenter valgt at gå aktivt ind i kampen for at sikre børn i familier med knap så stort et rådighedsbeløb, at de også får julegaver i år. 

Det sker i samarbejde med Gestus Nord og Kirkens Korshær.

Konceptet er, at Aalborg Storcenter har opstillet et såkaldt Ønsketræ - og her kan centrets kunder så selv byde ind med gaver, som de vil donere til formålet. 

Det skriver Aalborg Storcenter i en pressemeddelelse. 

- Når tiderne bliver hårde, skal vi nordjyder stå sammen og hjælpe hinanden. Selvom vi gerne ville hjælpe alle selv, så må vi erkende, at vi kun har råd til at hjælpe nogen. Derfor rækker vi nu ud til vores kunder og håber, at de også vil være med til at sprede juleglæde i hjemmene hos nogen, der virkelig har brug for det, siger Niels Adolfsen, der er Center Manager i Aalborg Storcenter. 

De gaver, der doneres, skal have en værdi af mindst 100 kroner og kan afleveres i Centerinformationen. Herfra sørger de tre parter for at glæde områdets børn med de donerede julegaver. 

Det er målet, at 1000 børn kan glædes med julegaver i år. 

Ønsketræet findes i Aalborg Storcenter fra 1. november til 15. december. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094