23948sdkhjf

Familieejet virksomhed anerkendes med prestigefyldt erhvervspris

I løbet af efteråret er 200 succesvirksomheder i Region Midtjylland blevet hyldet med statuetter og lykønskninger, og torsdag 3. november skulle den absolut bedste erhvervsmæssige succeshistorie i regionen kåres i årets udgave af erhvervsprisen Succesvirksomhed.

På Centralværkstedet i Aarhus blev kåringerne uddelt, og virksomheder kunne hyldes - både af kollegaer, men også af initiativtagerne til priserne, Spar Nord og BDO. 

På aftenen blev den absolutte hovedpris - årets succesvirksomhed i Midtjylland - uddelt, og den ære tilfaldt den familieejede virksomhed Mascot fra Engesvang. 

- Vi har siden virksomhedens grundlæggelse arbejdet benhårdt og målrettet på at skabe en bæredygtig virksomhed. Det har vi gjort ud fra ti værdier, som omhandler alt fra en dyb dedikation til sit fag og virksomheden over en ægte professionalisme til det at opføre sig ordentligt. 

- At gå på arbejde med en passion for at være med til at drive virksomheden videre til nye højder på mange plan er et mantra for Mascotterne, siger Michael Grosbøl, der er administrerende direktør for Mascot. 

Mascot fremstiller arbejdstøj og sikkerhedssko til ind- og udland. 

Succesvirksomhed 2022

- Spar Nord og BDO stiftede i 2019 Succesvirksomhed, som er en erhvervspris, der anerkender de danske små og mellemstore virksomheder med mellem 10 og 999 årsværk. 

- Succesvirksomhederne kvalificerer sig på baggrund af antal ansatte og vurderes ud fra performance på følgende parametre:

- Vækst i resultat før skat de seneste fem år

- Soliditetsgrad over 20 % i det seneste regnskabsår

- Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år

- Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

- Virksomhederne bliver for hvert kriterie tildelt point, alt efter hvor godt de klarer sig. 

- Det er det samlede antal point, der afgør, om en virksomhed bliver en del af de i alt 1.000 succesvirksomheder på landsplan.

Kilde: Spar Nord og BDO

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094