23948sdkhjf

Irma lancerer Irmagi-prisen for at mindske energiforbruget

Medarbejdere i Irma dyster om cirka 100.000 kroner i kampen mod de stigende energiomkostninger

Irmagi-prisen. 

Det er navnet på en ny, intern konkurrence i Irma-koncernens 66 butikker, som hver især og mod hinanden skal konkurrere i at spare på energiforbruget. 

- Den butik, som skaber størst besparelse på butikkens energiregning, vinder ikke mindre end deres lokale besparelse i kwh i danske kroner. Lige nu spår vi at den samlede præmiesum ender omkring 100.000 kroner. Pengepræmien er øremærket til at afholde et eller flere arrangementer for de vindende butikkers personale, skriver Irma i en pressemeddelelse. 

- Det er skønt at se engagementet hos vores kollegaer i butikken. De er kreative og finder både store og små ændringer, som tilsammen giver en betydelig reduktion af vores energiforbrug. Det er vigtigt at oplevelsen i butikken fortsat er god, men det er uundgåeligt, at kunderne vil mærke til besparelserne, siger Martin Jöhncke, der er koncept- og driftsdirektør i Irma. 

Konkurrencen for Irmas butikker og ansatte kører indtil 31. december. Her kåres de tre bedste butikker til at spare på energien - og disse butikker får ved den lejlighed også tildelt deres respektive præmier. 

Læs mere om: Irma
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.148