23948sdkhjf

Tysk leveringstjeneste skal have ny nordisk direktør

Ann-Sophie Adamsen har været direktør i den nordiske afdeling af Gorillas, siden tjeneste startede op på det danske marked i maj 2021. 

Men nu er det slut.

Det skriver hun selv i et opslag på LinkedIn

- Tiden er den rette til at overlade den daglige ledelse af Gorillas DKs spændende forretning til nye ejere, indleder hun i sit opslag på det sociale medie. 

Om Gorillas

Dagligvareudbringningstjenesten blev stiftet i Berlin i maj 2020 af Jörg Kattner, Kağan Sümer og Ronny Shibley og startede ud i Danmark i juni 2021.

På nuværende tidspunkt (efteråret, 2022, red.) leverer Gorillas i den centrale del af København ud fra fem supermarkeder.

Gorillas

Hun beskriver endvidere, hvordan han ser tilbage på rejsen fra at bygge hele virksomheden op her i Danmark i foråret 2021, og hvordan hun arbejdede med at få den oprindeligt tyske leveringstjeneste bredt ud på det danske marked. 

- Det har uden tvivl været de mest givende, men også udfordrende og svære, ting jeg nogensinde har gjort som leder, skriver Ann-Sophie Adamsen. 

Gorillas' danske afdeling har siden august i år været en del af investeringsselskabet Spin&Co, som danske Rasmus Hjorth Sindberg ejer. 

Det er dog via en licensaftale med den tyske Gorillas-afdeling, at den nordiske afdeling stadig arbejder under det oprindelige Gorillas-brand. 

Ann-Sophie Adamsen forlader dog ikke Gorillas-ledelsen helt. I stedet indtræder hun som strategisk konsulent. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109