23948sdkhjf

Magasin spår: Dette bliver årets mest populære julegaver

- Hjerterum og næstekærlighed er svært at pille ud af os danskere. Og selvom julen i år for mange nok bliver mere økonomisk knap end normalt, så bliver det alligevel jul. Måske endda en jul, hvor vi vil sætte endnu mere pris på at være sammen med vores nærmeste.

Ordene kommer fra Esben Hougaard, der er indkøbsdirektør i Magasin. 

Som han påpeger, presser den nuværende krise danskerne på privatøkonomien - og derfor bliver der måske ikke plads i budgettet til samme mængder og størrelser julegaver som de foregående år. 

Alligevel forventer Esben Hougaard og Magasin, at danskerne nok skal finde vej ud i detailhandlen og få handlet julegaver. 

- Vi kommer i år til at se, at det bliver andre gaver, der pakkes ind og lægges under træet. Når det er sagt, så er julen fortsat den tid på året, hvor vi især viser vores kærlighed ved at forkæle vores nærmeste. Men forkælelse er jo heldigvis mange ting, og en gave behøver ikke at være dyr for at være god og skabe glæde, siger han. 

Hos Magasin peger indkøbschefen på følgende seks varekategorier, som, forventer han, kommer til at tegne årets julegavesalg. 

- Gavekort

- Køkkenudstyr

- Praktiske og varme produkter (sutsko, uldsokker etc.)

- Lingeri og undertøj

- Mad og vin 

- Self-care (kosmetik, parfumer etc.)

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079