23948sdkhjf

KFI hjælper lokal købmand - køber butiksgrund for tocifret millionbeløb

Det skal være nemmere at være lokal købmand. 

Den indstilling har KFI Erhvervsdrivende Fond haft, da de for ganske nyligt investerede 40 millioner kroner i at købe ejendommen, som Løvbjerg i Struer befinder sig på. 

Ejendommen er på 3000 kvadratmeter, mens selve salgsarealet er på 1800 kvadratmeter. 

KFI Erhvervsdrivende Fond

- KFI Erhvervsdrivende Fond, tidligere Købmændenes Finansieringsinstitut, er oprindeligt stiftet i 1955. 

- KFI arbejder for at styrke den frie købmands position i Danmark og stiller lejemål, finansielle ydelser og uddelinger til rådighed for købmændene. 

Siden 2014 har KFI uddelt 750 mio. kr. til de frie købmænd i Danmark. Fondens indtægter kommer primært fra en portefølje af erhvervs-og beboelsesejendomme.

Kilde: KFI Erhvervsdrivende Fond

- Vi er sat i verden for at støtte de frie købmænd og hjælpe dem med attraktive butikker. Derfor har vi valgt at købe den markante ejendom med en af områdets bedste beliggenheder, siger direktør Peter Lange fra KFI Erhvervsdrivende Fond. 

Altså overgår Løvbjerg i Struer nu fra at være ejer til at være lejer af den store ejendom på Søndergårdsvej. Og det er administrerende direktør i Løvbjerg, Jesper Due, ganske godt tilfreds med. 

- Vi driver en rigtig god forretning i Struer. Salget af bygningen er udtryk for, at vi hellere vil bruge vores penge på den fortsatte udvikling af Løvbjerg end på at have dem stående i mursten, siger han. 

Overdragelsen af ejendommen træder endeligt i kraft 31. december i år. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.284