23948sdkhjf

Her kommer de: 785 ladestandere på vej til Netto, Bilka og føtex

Ud af de 1.000 ladepunkter, som Salling Group i samarbejde med Clever har planer om at opsætte, er der nemlig nu sat lokation på de 785 af dem.

De er fordelt over hele landet, og det betyder, at kunderne i Netto, Bilka og føtex inden udgangen af 2025 kan lade deres elbil, mens de fylder varer i indkøbsvognen.

For Salling Group er det et skridt i den rigtige retning, at koncernen i samarbejde med Clever giver kunderne mulighed for at lade elbilen. Salling Group ønsker at minimere sit aftryk på klimaet og hjælpe kunderne med at træffe grønnere valg i hverdagen - og det bidrager de mange ladestandere til.

- Vi har en klar ambition om at gøre det lettere for vores kunder at træffe valg i hverdagen, der støtter ønsket om at mindske den globale opvarmning. Med fordelingen af ladestanderne ud over hele Danmark gør vi det lettere for vores kunder og andre danskere at lade elbilen, siger CSR-direktør i Salling Group, Henrik Vinther Olesen.

Hos Clever glæder man sig over, at størstedelen af de mange lokationer nu er på plads, så elbilisterne kan se frem til en ensartet og lettilgængelig opladningsløsning. 

- Det skal være nemt at lade der, hvor du er, uanset om du er på farten, på arbejde, eller når du skal handle, og derfor er vi super glade for, at vi over de næste år kan sætte næsten 1.000 ladestandere op ved Netto, Bilka og føtex i hele landet, siger Casper Kirketerp-Møller, direktør i Clever.

Ladestandere hos Salling Group

• En ladestander har typisk to ladepunkter. Det betyder, at to biler kan få strøm på bilen på samme tid

• Der vil være forskellige ladetyper på de enkelte steder

• Ambitionen er, at alle ladestandere står klar senest ved udgangen af 2025

• Alle ladepunkterne vil indgå i Clevers ladenetværk, som er tilgængeligt for alle elbilister. 

• Elbilsejere vil både kunne oplade gennem abonnement hos Clever og forbrugsafregnet pr. kWh

Kilde: Salling Group

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156