23948sdkhjf

Bring-undersøgelse viser: Flere praktiske julegaver under træet i år

Ifølge en undersøgelse, som Bring har fået foretaget af firmaet IPSOS, regner lidt over halvdelen af danskerne med at bruge samme mængde penge på julegaver i år som sidste år - og det til trods for energikrise og inflation. 

En fjerdedel vil reducere beløbet, de bruger på julegaver - mens kun et fåtal af de adspurgte i undersøgelsen vil bruge flere penge på julegaver i år. 

- Mange husstande har færre penge at bruge i år - trods det oplyser flere end hver anden dansker, at beløbet til julegavekøb for i år er det samme som sidste år - det synes jeg er ret bemærkelsesværdigt, siger Matilda Adelborg, som er pressechef hos Bring. 

Det er særligt såkaldte praktiske julegaver, som danskerne regner med at putte under juletræet i år. Således har seks ud af ti svaret, det netop er den slags gaver, de regner med at give i år. 

- Når økonomien bliver mere trang, er vi tvunget til at prioritere. At købe praktiske gaver man vil få gavn af, er en smart tilgang. En anden måde at spare penge på er at benytte lejligheden til at handle, når der er rabat. 

- Det er rimeligt at antage, at mange benytter lejligheden til at købe alle deres julegaver under Black Week for at slippe lidt billigere. Vil man derfor gerne slippe for strømper i gaverne under juletræet, kan det være en god idé at skrive en ønskeliste i år, siger Matilda Adelborg. 

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112