23948sdkhjf

Danskerne køber sig hellere til juledekorationer frem for at lave dem selv

December måned er oftest lig med en travl julehandel og stress og jag i landets detailbranche. 

Derfor vælger en stigende mængde af danskere at købe sig til juledekorationer frem for at lave dem selv. Det viser en opgørelse, som Bloomit - et landsdækkende netværk af blomsterhandlere - har lavet. 

Således er salget af juledekorationer blandt de 80 blomsterhandlere, som Bloomit består af, steget med 192 procent over de seneste tre år. For adventskranse er tallet endnu højere - hele 445 procent er salget steget med i samme årrække. 

Det bekræfter livstilsekspert og trendspotter Thomas Fedder i, at danskerne i højere grad end tidligere bruger penge på at købe sig til juledekorationer og -traditioner. 

- Danskerne bevæger sig væk fra selv at lave pakkekalendere, kalenderlys og julebag i december i takt med, at vi får mere travlt. På sigt vil vi sågar måske købe os til et færdigpyntet juletræ eller levering af julemaden og mandelgaven, siger Thomas Fedder i en pressemeddelelse. 

- December har færre arbejdsdage end en normal arbejdsmåned, og for mange er det mere bekvemt at købe sig til juletraditionerne end at stå med det hele selv. Man køber sig til mere tid, tilføjer han. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078