23948sdkhjf

Peak Performance åbner ny butik i Danmark

Peak Performance - et svensk outdoor-brand - åbner lørdag 3. december en ny butik i Danmark - og denne gang med et spritnyt koncept, som ikke tidligere har eksisteret i Danmark. 

Det nye element består i "et særligt område, hvor der er plads til fællesskab", som Peak Performance selv formulerer det i en pressemeddelelse. 

- Det er designet til samtale og hygge, og hvor man kan få tips til den næste vandretur, det rette valg af udstyr til skiferien eller blot kan hænge ud med andre, der deler de samme interesser, skriver Peak Performance yderligere. 

Den nye butik, som bliver åbnet på Købmagergade i København, er 160 kvadratmeter stor - og for Peak Performances CEO, Sara Molnar, er udbygningen af tøjmærket i Danmark glædelig. 

- København er en pulserende by med mange mennesker, der deler vores passion for eventyr og naturoplevelser. Vores ambition er, at den nye Concept Store bliver et sted, hvor fællesskabet kan mødes, finde ny inspiration og det rette udstyr til den næste oplevelse, siger hun i førnævnte pressemeddelelse. 

Peak Performance

  • Peak Performance har sit udspring inden for skiløb og blev grundlagt i 1986 af tre dedikerede skiløbere, der savnede funktionelt skitøj, som samtidig var stilfuldt og moderigtigt
  • Brandet er blandt Skandinaviens største inden for sports- og modetøj
  • Peak Performance har i forvejen fem butikker i Danmark: To i København, én i Lyngby, én i Ringsted og én i Aarhus
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063