23948sdkhjf

Centerindehaver åbner showroom for sin egen virksomhed

Ramsing Shopping Center i Spjald er egentlig hjemsted for salg af hvidevarer isenkram fra eksempelvis Kop & Kande og Svane-Køkkenet. 

Men snart åbner centeret for en ny varegruppe - og det er ejeren af selve Ramsing Shopping Center, Michael Hansen, der står bag. 

Han vil nemlig sælge vinkølere fra sin egen virksomhed, vinkøleren.dk, som han startede coronapandemien.

For at lokke interesserede kunder til åbner han derfor et showroom med flere end 30 vinkølere, som skal danne blikfang for den relativt nystartede virksomhed. 

- Vi er nødt til at fordybe og specialisere os i vinkølere i højere grad, hvis vi skal kunne trække kunderne til vores fysiske butik i Spjald. Vi skal kunne vise et bredt udvalg og have særviden om produkterne, forklarer Michael Hansen om årsagen til at etablere et showroom for sin virksomhed. 

Ramsing Shopping Center

  • Siden 1920 har forretningen Ramsing Shopping Center eksisteret
  • Igennem årene har de solgt alt fra legetøj til sportsudstyr, mens det i dag er hvidevarer, Kop og Kande, Svane-Køkkenet - og inden længe salg af vinkølere
  • Michael Hansen, der i dag er indehaver af butikken, startede selv som fejedreng i 1993 og har sidenhen arbejdet sig op til at blive ejer i dag
  • Ramsing Shopping Center har adresse på Hovedgaden 50 i Spjald.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11