23948sdkhjf

Stryhns undgår påbud

Roskilde Kommune har mandag modtaget en fyldestgørende handlingsplan fra Stryhns, hvor virksomheden opstiller seks forslag til at komme fabrikkens lugtgener til livs.
Roskilde Kommune har på baggrund af notatet valgt ikke at udstede det påbud, som Stryhns ellers skulle have haft mandag. Det skriver Sjællandske Nyheder.

- Handlingsplanen indeholder det indhold, som vi har bedt om, og Stryhns er kommet med seks forslag til, hvordan lugtgenerne bliver reduceret eller fjernet helt. For hver enkelt forslag er der udarbejdet et overslag på økonomi og tidshorisont, og det lever op til det, vi har efterspurgt, siger Kim Dahlstrøm, myndighedschef i Roskilde Kommune, til Sjællandske.

Ifølge Stryhns er årsagen til lugtgenerne, at man i starten af året installerede et nyt anlæg til at rense spildevandsanlægget med. Formålet var at skåne miljøet, men førte i stedet til nabokrig grundet øgede lugtgener.

Kommunen har nu forlangt, at Stryhns senest fredag skal få de sidste detaljer på plads omkring valg af det endelige spildevandsanlæg og implementeringen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078