23948sdkhjf

DS henter logistikdirektør fra Belgien

Dansk Supermarked udvider koncernledelsen med 46-årige Nicolai Gradman, som pr. 1. december tiltræder i en nyoprettet stilling som logistikdirektør.
Nicolai Gradman kommer fra en stilling Senior Vice President i belgiske Esko, leverer løsninger til den grafiske emballagebranche i hele verden. Nicolai Gradman indtræder i Koncernledelsen og Dansk Supermarkeds Executive Committee.

Nicolai Gradman har været ansat i Esko siden 2003, hvor han havde ansvar for globalt at optimere Eskos supply chain, samtidig var han kommerciel ansvarlig for en af Eskos forretningsenheder.

Før Esko var Nicolai Gradman fabrikschef hos Grundfos, hvor han skabte væsentlige forbedringer af kvalitet, leveringstider, leveringspræcision og effektivitet, bl.a. via implementering af lean-principperne.

Stor erfaring med supply chain
Ifølge Dansk Supermarkeds administrerende direktør, Per Bank, har koncernen fundet den helt rigtige person til den nyoprettede stilling som logistikdirektør.

– Vi har samlet alle vores logistikoperationer i én tværgående funktion for dermed at udnytte synergierne på tværs af hele vores supply chain og sikre, at varerne kommer mest effektivt fra leverandøren til kunden. Nicolai kommer med stor erfaring inden for supply chain, og han har leveret imponerende resultater hos både Grundfos og Esko. Jeg kender ham som en dygtig og kompetent leder, der er både resultat- og kundeorienteret, siger Per Bank.

Nicolai Gradman bliver direktør for de cirka 850 medarbejdere, som arbejder på alle Dansk Supermarkeds lagre. Derudover får han det overordnede ansvar for logistik og transport i hele koncernen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047