23948sdkhjf

Cupcakes i smagfuldt samarbejde

Agnes Cupcakes og kgl. hofleverandør Sv. Michelsen Chokolade lægger produktion, personale og butikker sammen.
Det betyder, at danskerne nu kan finde Agnes Cupcakes i Sv. Michelsen Chokolade og Sv. Michelsen chokolade i deres cupcakes.

Agnes Cupcakes blev i juli måned opkøbt af den 26-årige iværksætter Morten Strunge, der straks efter overtagelsen rettede op på arbejdsvilkår, udskiftede direktionen og varslede kvalitetsløft og nytænkning af kagekæden overfor kunderne. Dette ses nu i form af et netop indgået samarbejde med chokoladekæden Sv. Michelsen Chokolade, der er kongelig hofleverandør og kendetegnes ved tradition, kvalitet og godt håndværk siden 1933.

Samarbejdet indbefatter en sammenlægning af den håndlavede produktion, drift og fremtidig konceptudvikling, og så kan danskerne fremover finde Agnes Cupcakes i Sv. Michelsens Chokolade-butikker, i form af retail-konceptet shop-in-shop. De allerede eksisterende Agnes Cupcakes butikker vil dog bevare sin form og udtryk, dog med enkelte inspirationsprodukter fra Sv. Michelsen Chokolade

En ung og en gammel kending
Morten Strunge fremhæver, at det nye samarbejde gensidigt vil optimere og kvalitetsløfte produkterne og forretningerne:

- Det er nyt og klassisk håndværk, der forenes i samarbejdet og vi kan begge lære af hinanden. Danskerne elsker både cupcakes og god traditionel chokolade, men kombinationen er ny og vil blandt andet føre til nye og spændende smagskombinationer i butikkerne.

Agnes Cupcakes såvel som Sv. Michelsen Chokolade serverer begge produkter baseret på rene råvarer uden farvestoffer og konserveringsmidler og sammenlægningen af produktionen var derfor en oplagt beslutning i forlængelse af samarbejdet.

Ny fusions-cupcake i butikkerne
Det første skridt på vejen er en Sv. Michelsen Chokolade-cupcake, der markerer samarbejdet og kan købes i Agnes Cupcakes-butikkerne fra dags dato. Cupcaken er baseret på en mørk chokoladekage med solbærkompot, toppet med hvid chokolade med inspiration fra Sv. Michelsens Chokolade populære sommeræske.

De første Agnes Cupcakes shops vil åbne i Sv. Michelsens Chokolade-butikker i Lyngby Storcenter og Frederiksberg Centret i løbet af foråret 2013.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094