23948sdkhjf

Pantautomat har skabt øget trafik i supermarked

Almindeligvis er det gode rabatter, slagtilbud eller gode råvarer, der lokker kunder i diverse supermarkeder landet over. 

Men i Vamdrup ved Kolding er det i stedet en topmoderne pantautomat, der har fået kunder i hobetal til at flokkes omkring den lokale ABC Lavpris-butik.

Det smarte i den nye pantautomat består i, at man kan komme af med op til 100 flasker, dåser og lignende på samme tid - og ikke behøver at indlevere dem én ad gangen, som man typisk skal gøre. 

Og det er et kæmpe hit. 

Det skriver JydskeVestkysten.

Maskinen blev installeret i august sidste år - og den har haft en mærkbar effekt på kundeflowet, kan butikschef Christoffer Sørensen konstatere. 

- Der er mange, der ringer for at høre, om det er rigtigt, at vi har fået sådan en maskine. Jeg får i hvert fald to-tre opkald om ugen, og det er ikke kun fra Vamdrup, men også fra oplandet. Vi kan da også konstatere, at vi simpelthen har fået flere kunder i butikken, efter at vi har fået den nye maskine, og at vi sælger mere. Eksempelvis er vores salg af øl og vand steget med 20 procent, siger han til JydskeVestkysten.  

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127