23948sdkhjf

Stark føjer endnu en trælast til forretningen

Efter en række udenlandske opkøb har Stark igen rettet blikket mod de hjemlige himmelstrøg og føjer nu endnu en trælast til den danske forretning.

Det sker med overtagelsen af XL-Byg Nakskov Trælastkompagniet, der bringer Starks tilstedeværelse på Lolland og Falster fra tre til fire forretninger. Stark er i forvejen til stede i Maribo, Nykøbing Falster og Rødbyhavn og vil bruge opkøbet til at forbedre servicen af områdets håndværkere. Det sker blandt andet ved hjælp af effektiv logistikservice, da den nye forretning i Nakskov bliver distributionscenter for Lolland.

– Vi er både glade for og ydmyge over at få lov til at overtage en veldrevet forretning som XL-Byg Nakskov Trælastkompagniet. Med byggeriet af Femern-forbindelsen er Nakskov og hele Lolland-Falster inde i en positiv udvikling med høj aktivitet og flere tilflyttere, og vi ser i det hele taget et voksende marked i området. Det vil vi gerne være en del af, og her passer Nakskov perfekt ind i vores strategi om at være til stede lokalt og helt tæt på kunderne, siger salgsdirektør i Stark Danmark Mads Brejnholt Madsen.

Familien sælger men bliver

Med salget til Stark indleder XL-Byg Nakskov Trælastkompagniet også et generationsskifte.

Virksomhedens direktør og ejer Frederik Hjørne-Christensen er anden generation i firmaet, der blev grundlagt af hans far i 1967, og i dag beskæftiger flere end 50 medarbejdere. Frederik Hjørne-Christensen har valgt at sælge familievirksomheden til Stark efter grundige overvejelser.

- Stark er den helt rigtige ejer, der både har nogle stærke værdier, der flugter med dem, der har fungeret så godt for XL-BYG Nakskov Trælastkompagniet, og som med sin størrelse kan udvikle forretningen yderligere. Det kommer både medarbejderne og kunderne til gode, og det er helt afgørende for mig, siger han.

Frederik Hjørne-Christensen fortsætter som direktør i virksomheden, når den i løbet af marts skifter navn til Stark NakskovTrælastkompagniet.

– Vi sætter stor pris på den kæmpe indsats, som Frederik og hans dygtige medarbejdere har ydet over mange år for at skabe en velfungerende tømmerhandel i Nakskov. Det har resulteret i mange loyale og tilfredse kunder, og de kommer til at møde de samme medarbejdere, nu bare i Stark-skjorter. Derudover kan vi tilbyde kunderne Starks kæde-fordele som f.eks. et meget stort varesortiment og effektiv, landsdækkende logistikservice, siger Jan Bo Pedersen, Regionsdirektør i Stark.

Med købet af XL-Byg Nakskov Trælastkompagniet fortsætter Stark Danmark sin strategi om at vokse såvel organisk som gennem opkøb. Alene sidste år åbnede byggecenterkæden forretning nummer to på Bornholm, overtog den sønderjyske VA-specialist Arnum Rør og åbnede ny afdeling i Nuuk, der med 5.000 m2 er den største forretning i Grønland.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Landets næststørste Kvickly bakker op om Coop-navneforandring: - Vi er klar, så snart skiltet er klar
Thisted Bryghus vil lukrere på markedet for alkoholfri øl med nye varianter
Tillidsmand: Skare Meat Packers erklæret konkurs
17 Irma-butikker lukker helt: Det skal der ske med dem
Christian Eriksens energidrikselskab hiver tocifret millionbeløb i land
Forbrugerekspert om kaotisk dagligvaremarked: Discount bliver kun vigtigere
Andre Nordiske Medier
Food Supply DK
Fremtidens Logistik
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.125