23948sdkhjf

Skovirksomhed er en god forretning - nu indtager de større lokaler i jysk shoppingcenter

I slutningen af 2022 blev Skechers kåret til "Company of the Year" af mediet Footwear News - og tidligere på året skrev vi her på RetailNews om endnu et godt og flot regnskab fra skovirksomheden

Senere skrev vi også om et konkret ejerskifte af flere af de danske Skechers-butikker - og én af disse, den i Kolding Storcenter, igangsætter nu en markant udvidelse af deres aktiviteter i shoppingcentret. 

Således skriver JydskeVestkysten, at Skechers i Kolding Storcenter udnytter, at tøjvirksomheden New Yorker har opsagt sit lejemål på adressen - og i stedet for cirka 150 kvadratmeter får Skechers nu yderligere 200 kvadratmeter at boltre sig på i shoppingcentret. 

Og det vækker begejstring hos ejeren af Sports Connection, Peter Jørgensen, der er distributør af Skechers-produkter i Norden.

- Vi glæder os helt ubeskrivelig meget til at åbne i de nye lokaler. Butikken er hele 354 kvadratmeter, og den bliver dermed noget større, end hvad vores kunder hidtil har oplevet i Kolding; helt i tråd med vores strategi om at åbne større Skechers-butikker. Det giver os en unik mulighed for at vise et endnu bredere sortiment i butikken, siger han således til JydskeVestkysten. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188