23948sdkhjf

Salling melder ud: Det skal der ske med 500 afskedigede medarbejdere

500 stillinger nedlægges i på Føtex' lager i forbindelse med lukningen af Føtex Hjemmelevering. 

Sådan lød den nedslående melding fra Salling Group til en lang række af medarbejdere, som - siden Føtex Hjemmeleverings lancering i 2021 - har sørget for levering af dagligvarer via nettet til danskerne. Eller i udpræget grad sjællænderne. 

Nu melder Salling Group imidlertid ud, hvad fremtiden byder på for de 500 ansatte, som i går og i dag har kunne se deres jobs forsvinde op i den blå luft. 

- Formelt opsiger vi 250 fuldtidsstillinger i Ishøj og tilsvarende antal deltidsstillinger som fx studie- og fritidsjob, men vi er, helt planmæssigt, i fuld gang med at jobmatche de berørte medarbejdere med stillinger andre steder i koncernen, siger HR-direktør i Salling Group, Louise Gade, i en pressemeddelelse. 

Hun tilføjer, at man i Salling Group gennemsnitligt gennemfører 340 ansættelser om ugen - og der bør derfor være rig mulighed for de snart afskedigede medarbejdere for at finde en ny arbejdsstilling inden længe. 

- Vi er konstant på jagt efter arbejdskraft, og alene i Bilka Ishøj har vi aktuelt 25 ledige stillinger. Jeg forventer derfor, at vi kan matche langt størstedelen af medarbejderne i Ishøj med stillinger andre steder i koncernen. Der vil altså reelt være tale om omplaceringer for langt de fleste medarbejderens vedkommende, siger Louise Gade. 

Bilka ToGo Hjemmelevering - som den nye dagligvaretjeneste kommer til at hedde - er endnu ikke gået i luften, men forventes at gøre det senere på året. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Efter lang tids strid: Nemlig.com og 3F tegner overenskomst
Tøjbutik i stor forvandling: Med ny metode kan de lave en uges omsætning på en time
Manglende prisskilte: Trælastkæde lover at rette op
Butikskoncept vil rulle ubemandede golfshops ud i hele landet
Salling Group banker priserne yderligere i bund: - Vi er slet ikke færdige med at teste konceptet
Klumme: Irma var - og bliver forhåbentlig igen - al dansk mads målestok
Andre Nordiske Medier
Food Supply DK
Fremtidens Logistik
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.11