23948sdkhjf

Salling melder ud: Det skal der ske med 500 afskedigede medarbejdere

500 stillinger nedlægges i på Føtex' lager i forbindelse med lukningen af Føtex Hjemmelevering. 

Sådan lød den nedslående melding fra Salling Group til en lang række af medarbejdere, som - siden Føtex Hjemmeleverings lancering i 2021 - har sørget for levering af dagligvarer via nettet til danskerne. Eller i udpræget grad sjællænderne. 

Nu melder Salling Group imidlertid ud, hvad fremtiden byder på for de 500 ansatte, som i går og i dag har kunne se deres jobs forsvinde op i den blå luft. 

- Formelt opsiger vi 250 fuldtidsstillinger i Ishøj og tilsvarende antal deltidsstillinger som fx studie- og fritidsjob, men vi er, helt planmæssigt, i fuld gang med at jobmatche de berørte medarbejdere med stillinger andre steder i koncernen, siger HR-direktør i Salling Group, Louise Gade, i en pressemeddelelse. 

Hun tilføjer, at man i Salling Group gennemsnitligt gennemfører 340 ansættelser om ugen - og der bør derfor være rig mulighed for de snart afskedigede medarbejdere for at finde en ny arbejdsstilling inden længe. 

- Vi er konstant på jagt efter arbejdskraft, og alene i Bilka Ishøj har vi aktuelt 25 ledige stillinger. Jeg forventer derfor, at vi kan matche langt størstedelen af medarbejderne i Ishøj med stillinger andre steder i koncernen. Der vil altså reelt være tale om omplaceringer for langt de fleste medarbejderens vedkommende, siger Louise Gade. 

Bilka ToGo Hjemmelevering - som den nye dagligvaretjeneste kommer til at hedde - er endnu ikke gået i luften, men forventes at gøre det senere på året. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11