23948sdkhjf

Vaffelbaroner har nu udstyr ude hos 125 forhandlere

Bjerringbro-virksomheden Vaffelbaronerne, der i 2018 begyndte at sælge bubble waffles - luftige vafler, som kan rulles sammen til et kræmmerhus og fyldes med is - er nu oppe på at have 125 forhandlere.

Det skriver Midtjyllands Avis

Kunderne, som får leveret Vaffelbaronernes udstyr og vaffelmix,  er ishuse, forlystelsesparker, feriecentre og som noget nyt også hoteller landet over.

- Vi oplever stor interesse på tværs af kundesegmentet. Senest har vi udfoldet konceptet på en række hoteller. Det er selvbetjeningsløsninger, hvor hotellets gæster kan lave deres egen vaffel ved morgenmads-buffeten. Det er en god gimmick, der får gæsten til at huske hotellets morgenmadsoplevelse, siger medejer Jonas Schultz til avisen.

Han er kommet med i ejerkredsen i stedet for en af stiOprindeligt blev Vaffelbaronerne stiftet af Aksel Christensen Silva, Christian Rod, Alexander Baden og Nithu Thava. Sidstnævnte er siden trådt ud af virksomheden, og i stedet er Jonas Schultz kommet med.

Siden 2018 har iværksætter-virksomheden Vaffelbaronerne haft fart på. Bjerringbro-virksomheden har netop opkøbt distributør og leverer vaffel-kit til 125 forhandlere

BJERRINGBRO Det er gået stærkt, siden fire unge Bjerringbro-iværksættere stiftede virksomheden Vaffelbaronerne for snart fem år siden.

Selv om regnskabet for 2022 endnu ikke er klar til offentliggørelse, lægger folkene bag virksomheden ikke skjul på, at det seneste år har været det travleste i Vaffelbaronernes levetid.

- Vi er oppe på at have 125 forhandlere i vores netværk, vi har overtaget den distributør, Kolding Snack, der sørgede for levering til kunderne i Midt- og Sønderjylland og vi har tårnhøje ambitioner for det kommende år, fortæller marketing-ansvarlig Jonas Schultz, der også er en af de fire ejere af virksomheden.

Vaffelbaronernes kunder er ishuse, forlystelsesparker, feriecentre og som noget nyt også hoteller landet over. Kerneproduktet er vafler, og virksomheden leverer hele konceptet lige fra vaffelmel og vaffeljern og udstyr til plakater, markedsføring og service. Det begyndte med levering til et par ishuse, og i løbet af de første to år, nåede Vaffelbaronerne op over 50 kunder og i dag har de altså nået 125.

Vi er naturligvis glade for den aktivitet, som vores mobile vaffelvogne og butikken i Ebeltoft skaber, men det er på engros-delen, at vækstpotentialet ligger. Vi satser på at fortsætte vores stigning i antallet af kunder i den del af virksomheden


Jonas Schultz, medejer, Vaffelbaronerne


Nyt hotelkoncept

- Vi oplever stor interesse på tværs af kundesegmentet, senest har vi udfoldet konceptet på en række hoteller. Det er selvbetjeningsløsninger, hvor hotellets gæster kan lave deres egen vaffel ved morgenmads-buffeten. Det er en god gimmick, der får gæsten til at huske hotellets morgenmads-oplevelse, fortæller Jonas Schultz.

Oprindeligt blev Vaffelbaronerne stiftet af Aksel Christensen Silva, Christian Rod, Alexander Baden og Nithu Thava. Sidstnævnte er siden trådt ud af virksomheden, og i stedet er Jonas Schultz kommet med.

Det begyndte som iværksætteri udenfor almindelig arbejdstid, men i dag er de fire ejere ansat i deres egen virksomhed og får løn.

- Det er ikke nogen stor hyre, vi udbetaler, men det er nok til at vi kan betale vores regninger og have 100 procent arbejdsmæssig fokus på virksomheden, siger Jonas Schultz.

Ud over vaffelkoncepter til 125 kunder tager Vaffelbaronerne ud til events med mobil vaffelbod, og de har også åbnet en koncept-butik i Ebeltoft.

2019:

Under firmanavnet Vaffelbaronerne er tre unge jyder godt i gang med at skabe en iværksættersucces med såkaldte bubble waffles - luftige vafler, som kan rulles sammen til et kræmmerhus og fyldes med is.

Aksel Christensen Silva, Christian Rod og Nithu Thava etablerede virksomheden sidste sommer, og deres vaffelkoncept er i dag at finde på 35 caféer og isbarer rundt omkring i landet. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

I begyndelsen kørte de tre gode venner rundt i en isvogn i det meste af Jylland og solgte boblevafler i samarbejde med isbutikker. Da efterspørgslen steg, fik Vaffelbaronerne udviklet og fremstillet deres egen vaffelmix-opskrift, nævner avisen.

Vaffelmixet sælger de nu sammen med det nødvendige udstyr og en oplæring af personalet i butikkerne.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Efter lang tids strid: Nemlig.com og 3F tegner overenskomst
Tøjbutik i stor forvandling: Med ny metode kan de lave en uges omsætning på en time
Manglende prisskilte: Trælastkæde lover at rette op
Butikskoncept vil rulle ubemandede golfshops ud i hele landet
Salling Group banker priserne yderligere i bund: - Vi er slet ikke færdige med at teste konceptet
Klumme: Irma var - og bliver forhåbentlig igen - al dansk mads målestok
Andre Nordiske Medier
Food Supply DK
Fremtidens Logistik
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.14