Hvad får man, hvis man blander bæredygtighed, innovation og overskudsråvarer fra en produktion af proteinbarer?
Ifølge food tech-virksomheden Nick's og overskudsmadsvirksomheden Motatos består det svar i en ny proteinbar, som de to virksomheder har skabt sammen i partnerskab.
Saved-bar lyder navnet, og den er et særligt symbol på, at ...
Sådan vil proteinfirma få mere ud af deres råvarer
![](https://image.nordjyske.dk/users/nordjyske/images/77268418.jpg?t%5Bstrip%5D=true&t%5Bcrop%5D%5Bwidth%5D=4330&t%5Bcrop%5D%5Bheight%5D=2749&t%5Bcrop%5D%5Bx%5D=0&t%5Bcrop%5D%5By%5D=1&t%5Bresize%5D%5Bwidth%5D=660&t%5Bresize%5D%5Bheight%5D=419&accessToken=32a3a26c0c04b3b98e413e1bf96672a4923dc80a077d79fd934cd782cc26d85d)
Nick's og Motatos har indgået et samarbejde om en ny proteinbar - skabt af resterne af andre proteinbarer. Pressefoto
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement