23948sdkhjf

Sanne og Martin åbner Jyllands største Ønskebarn-forretning

Par har i ti år drevet Ønskebørn i Hjørring - nu tredobler de butiksarealet på ny adresse, så der bliver plads til flere nyheder

Snart kommer der lidt af et ønskebarn til verden i Hjørring.

Og selv om idéen blev undfanget i efteråret, så er terminen allerede sat til begyndelsen af marts:

Sanne Holst og Martin Madsen har i 10 år drevet Ønskebørn på Frederikshavnsvej 88 i Hjørring, men parret er i fuld gang med at flytte livsværket skråt over rundkørslen til den tomme Kontor & Papir-bygning.

- Det er spændende, men det er også helt vildt så meget arbejde, det kræver, lyder det ærligt fra Martin Madsen til Nordjyske og fortæller også, at det bliver Jyllands største Ønskebørns-butik.

Den nye butik bliver næsten 2000 kvadratmeter, og så er der selvfølgelig også lidt lagerplads - og størrelsen gør, at parret kan nytænke deres butik fuldstændig. 

- Hånden på kogepladen

Ønskebørn er en kæde med knap 30 butikker, der fører stort set alt til småfolk. Man køber ind sammen og har fælles reklamations- og byttepolitik, men ellers er det meget autonome butikker.

- Det er os selv, der har hånden på kogepladen. Men det betyder også, at vi kan vælge at gå nye veje: Er der en ny stil eller trend, så kan vi hurtigt trykke på aftrækkeren, lyder det fra Sanne Holst.

Ambition om one stop-shop

Martin Madsen fortæller, at ambitionen med den nye butik er at være en one stop-shop i endnu højere grad - altså et sted, hvor man i mange tilfælde ikke skal andre steder hen, selv om man skal have flere forskelige ting.

- Vi oplevede i december, at der kom bedsteforældre ind, der glædede sig over at kunne overstå indkøbene til flere børnebørn i forskellige aldre på en gang. Det skal vi kunne tilbyde i endnu højere grad det nye sted, siger han.

Parret har eksempelvis en del børnetøj fra 0-12 år samt legetøj. Og sidstnævnte kategori skrues der volumenmæssigt op for på den nye adresse.

Kaffe og mælk i sofaen...

- Vi opruster med et område på omkring 500 kvadratmeter til legetøj - både med kendte mærker som eksempelvis Lego, men også mærker, man ikke kan få så mange andre steder, fortæller Sanne Holst.

Samtidig skal der være et legeområde til børnene, så de ikke står og hiver mor i skørterne, når der skal kigges på ny autostol.

Desuden vil kunderne også opleve, at udvalget vokser kraftigt med hensyn til autostole, klapvogne og barnevogne.

- Og så indretter vi lounge-område, hvor man kan nyde en kop kaffe - og man skal selvfølgelig også have mulighed for at sidde at amme i en sofa, fortæller hun.

Som en sidegevinst ved flytningen glæder parret sig over, at adgangen formentlig vil opleves nemmere til den nye butik. For selv om der er en stor p-plads til butiksområdet, hvor Ønskebørn ligger lige nu, så er indkørselsforholdene en kende kringlede.

Ved den nye indgangsdør kommer der til at stå "Lad eventyret begynde".

- Nu har vi i lang tid hørt om krig, corona og folk ingen penge har. Nu skal posen rystes, og vi håber, vi kan være med til at bidrage til en positiv udvikling i Hjørring. Vi tror på, at det bliver et eventyr for både os kunderne, lyder det fra Sanne Holst.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078