23948sdkhjf

Lær af de professionelle: Detailgigant lancerer ny uddannelse

Coolshop Masterclass er navnet på en ny uddannelse, som Aalborg Handelsskole og detailgiganten herhjemme Coolshop netop har lanceret. 

Det skriver både Coolshop-ejer Mark Nielsen og Aalborg Handelsskole på deres respektive LinkedIn-profiler. 

Uddannelsen udbydes første gang med start 30. august i år, og formålet med den nye erhvervsuddannelse er klart, mener Rikke Christoffersen, der er direktør på Aalborg Handelsskole.

- Ved at bygge bro mellem EUX Gymnasiet og Coolshop vil eleverne få et frisk indspark til den mere traditionelle undervisning, og de vil samtidig få et indblik i erhvervslivet set med en virksomheds briller. Der vil blive sat fokus på virkelighedsnære cases, og eleverne vil opleve, hvordan de teoretiske redskaber fra undervisningen kan bruges i praksis, siger hun i en pressemeddelelse. 

- Detail- og handelsbranchen er i konstant forandring, og de seneste års udvikling har blot understreget vigtigheden i agile organisationer og omstillingsparate medarbejdere, der er klar til at gribe mulighederne, når de kommer. Med samarbejdet håber vi at kunne klæde eleverne rigtig godt på i moderne virksomhedsdrift, tilføjer Peter Tuure, der er CFO i Coolshop. 

Der vil være plads til op mod 30 elever i den nyoprettede uddannelse. 

Se nøgletal for:
Læs mere om: uddannelse
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.611