23948sdkhjf

Coop-koncerndirektør om Irma: Vi har afdækket utallige muligheder

Alfred Josefsen - direktør i Irma fra 1999 til 2012 - havde gerne set Irma-kæden overleve trods Coop-koncernens tidligere melding om, at samtlige 65 butikker skal lukke senest pr. 1. april. 

Siden november har den tidligere direktør så afsøgt mulighederne for at føre Irma-kæden videre på egen hånd - og i selskab med andre investorer og samarbejdspartnere. 

Men indtil videre uden held. 

Alfred Josefsen har dog tidligere kritiseret Coop-ledelsen for ikke at være samarbejdsvillige og skrev blandt andet følgende i et opslag på LinkedIn: 

- (...) desværre har Coop ikke ønsket at medvirke til Irmas overlevelse. Tværtimod har Coop nægtet at kommunikere en ønsket salgspris. Coop står fast på beslutningen og har internt meddelt, at der ikke vil blive ændret på denne. 

Billedet af en manglende samarbejdsvillighed har Coop-koncernen dog svært ved at genkende, fortæller koncerndirektør Allan Kristoffersen. 

Det er forkert. Vi har været samarbejdsvillige. Vi har brugt rigtig meget tid sammen med Alfred, men også andre. Vi har afdækket utallige muligheder, lyder det fra koncerndirektøren, siger han til TV2 Kosmopol

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158