23948sdkhjf

Detailhandlen oplever flere tyverier end tidligere - og det skal nu have en konsekvens

Tidligere på RetailNews har vi beskrevet, hvordan detailhandlen i Danmark har kæmpet mere med butikstyverier end tidligere - formentlig på grund af øgede privatudgifter til energiregninger og som følge af en inflation, der aldrig har været højere. 

Det har medført flere konkrete tiltag ude i blandt andet dagligvarehandlen - og nu skrider De Samvirkende Købmænd også til handling og vil have et politisk fokus på butikstyverier. 

Det skriver Dagligvarehandlen

Det politiske aspekt skulle dog allerede være sat i spil for to år siden, da den daværende regering ville fremsætte et lovforslag om hårdere straf for butikstyveri.

Men ingenting skete dengang. 

Så nu retter organisationerne bag dansk detailhandel - inklusiv Dansk Erhverv - igen henvendelse til det lovgivende organ i Danmark. 

- Det er absolut et stort problem, i særdeles i disse tider, for det er jo ikke dagligvarehandlen, der skummer fløden på krisen, og forsvinder der så en vare, betyder det noget på bundlinjen. Det kan også betyde, at man er nødt til at hæve prisen på de øvrige varer for at få tjent det, man mister til kriminelle. På den måde går det ud over alle de lovlydige kunder, siger chefkonsulent i Dansk Erhverv, Henrik Lundgaard Sedenmark, som tidligere har belyst problematikken over for RetailNews

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094