23948sdkhjf

Ulovligt salg fra tidligere fiskebutik

Fødevarestyrelsens Rejsehold har lukket en ulovlig fiskevirksomhed i Fjand ved Ulfborg.
På baggrund af en anonym henvendelse om, at der skulle foregå ulovlige aktiviteter i en tidligere fiskebutik i Fjand, aflagde Fødevarestyrelsens Rejsehold adressen et besøg. Ved ankomst til stedet var det tydeligt, at der var tale om en ulovlig fiskevirksomhed.

200 kg. fisk i uhygiejniske lokaler
I et kølerum og i en større kummefryser i lokalerne, fandt rejseholdet omkring 200 kg. fladfisk, fiskefileter og andre udskæringer af fisk.

Lokalerne i den tidligere fiskebutik, fremstod særdeles uhygiejniske. Fliserne var faldet ned af væggene og maskiner og inventar var meget snavsede. Under aktionen fandt man ligeledes en sæk med rottegift på stedet, hvilket tyder på at fiskevirksomheden har haft problemer med skadedyr.

Bøder og beslaglæggelse af produktionsudstyr
Fødevarestyrelsens Rejsehold påbød straks ejeren at destruere de omkring 200 kg fisk og overhældte disse med grøn farve. Politiet hard desuden i samarbejde med Beredskabsstyrelsen beslaglagt produktionsudstyret fra virksomheden.

Virksomhedens ejer er varslet bøder for manglende registrering af virksomheden, manglende egenkontrol og uhygiejnisk behandling af fødevarer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063