23948sdkhjf

”Et fantastisk menneske” – Trafikdræbt køkkendirektør gjorde stort indtryk

Torsdag den 2. marts mistede Kåre Stephansen livet i en trafikulykke på motorvejen ved Aarhus.

I ulykken blev den 47-årige direktør og indehaver af Invita Randers’ bil ifølge JP Randers ramt frontalt af en lastbil, der pludselig kørte gennem autoværnet og over i den forkerte vejbane.

Den sørgelige nyhed delte Karina Boldsen, bestyrelsesformand hos Invita Randers, i sidste uge på Linkedin.

”Kåre var en fantastisk chef og kollega og har drevet Invita Randers med stort engagement og professionalisme. Der er ikke ord for tabet. Det berører mig dybt og mine tanker går til de efterladte i familien samt medarbejderne hos Invita Randers,” lød det i opslaget.

Siden er kondolencerne strømmet ind på flere sociale medier, og det står klart, at Kåre Stephansen, der i 2021 overtog Invita-butikken i Randers trods sin alt for korte livsbane nåede at gøre stort indtryk på mange mennesker. Her har vi samlet et udpluk af de næsten 700 kommentarer, der indtil videre er skrevet på Facebook og Linkedin.

”Kåre var en god ven, en hammer skarp kommerciel profil, en mand med de menneskelige værdier på rette sted. Han vil blive savnet i bestyrelseslokalet, på badmintonbanen og i alle de gode fortrolige snakke! Ære være Kåres minde!” skriver Simon Agger, adm. direktør hos The Company Group på Linkedin.

”Det er så frygteligt. Kåre var et fantastisk menneske og en rigtig god ven. Altid glad og positiv. Kommer til at savne ham så meget. De varmeste tanker til Kåres børn, familie, venner og kollegaer, æret være hans minde,” skriver Hans Jørgen Makne på Facebook.

”Kondolerer. Kæreste Kaare, du var en fantastisk kollega. Kærlige tanker til dine tre børn og familie,” skriver Annette Randrup Hansen ligeledes på Facebook.

”Kåre var skøn og humørfyldt - med hjertet på det rette sted. Ham kunne man altid regne med. Dybeste medfølelse og tanker til Kåres 3 børn og familie,” skriver Katrine B. Rafn, HR Partner hos RareWine på Linkedin.

Hos Invita i Randers holdt man butikken lukket fredag og lørdag efter ulykken, men mandag morgen åbnede køkkenbutikken igen, og bestyrelsesformanden har i den forbindelse opfordret medarbejderne til at mærke efter i den kommende tid.

- Der findes ikke nogen opskrift på, hvordan man håndterer sådan en sorg, og der har vi meldt ud, at der er plads til, at vi gør det individuelt. Hvis nogen har brug for at gå tidligt, så skal der være plads til det, men butikken skal bare holde åbent. Der kan også være noget heling i, at nogle ting er, som de plejer at være, og så må vi tage de ting omkring sorgen, nøjagtigt som hver enkelt medarbejder har behov for det. Det vigtigste er, at vi får helet medarbejderne så godt, som vi nu overhovedet kan, sagde Karina Boldsen mandag til Randers Amtsavis.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172