23948sdkhjf

Coolshop investerer mange millioner i nyt lager

Onlinevirksomheden Coolshop har brug for plads til at vokse og udvider derfor deres domicil i Nørresundby med et nyt automatiseret lager på 10.000 kvadratmeter.

Det skriver mediet Finans.

Virksomhedens medejer Jacob Risgaard, som blandt andet er kendt fra tv-programmet ”Løvens Hule”, fortæller til mediet at udviklingen har kostet et trecifret millionbeløb, og tilføjer at virksomheden ikke nødvendigvis er færdig med at investerer i logistik.

- Vi bliver aldrig færdige med at lægge til. Vi står op hver eneste morgen for at få virksomheden til at vokse, og det er fantastisk, at det lykkes. Det betyder også, at en hver lagerudvidelse vil være midlertidig indtil næste skridt på rejsen. Heldigvis har vi endnu ikke haft behov for at skære den anden vej, siger han til Finans.

Fra Herning til Nørresundby

Kort før jul rykkede Coolshop alle sine lagerfaciliteter til Nørresundby, og lukkede dermed et 10.000 kvadratmeter stort lager i Herning.

- Ændringen giver Coolshop mulighed for at samle logistikken på én lokation, hvilket forventes at medføre en række forretningsmæssige fordele mht. bæredygtighed og den samlede logistik, oplyste virksomheden dengang i pressemeddelelse.

Tidligere på ugen kunne Fremtidens Logistik fortælle at de gamle lagerlokaler i Herning er blevet overtaget af logistikvirksomheden System Transport.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078