23948sdkhjf

Åbning af ny Power-butik: Især én nordjysk ting imponerer topchefen

Når den største Power-forretning i Nordjylland åbner i næste uge, er der sat telt med varme op til overnattende kunder

Han har efterhånden åbnet nogle Power-butikker, kædens øverste chef administrerende direktør, Jesper Boysen.

Så når han helt åbenlyst er imponeret over den indsats, nordjyske håndværkere og de nye ansatte har lagt i forretningen i Frederikshavn, er der nok noget om snakken.

Det skriver Nordjyske.

- Jeg blev virkelig overrasket over, hvor langt de er kommet med at gøre butikken klar. Vi åbner 24. marts, men kunne åbne om et par dage. Det var aldrig sket derhjemme i København, ler han.

Jesper Boysen viser rundt i Power-kædens butik nummer 25, der er på 2200 kvadratmeter.

Kun konkurrenten Elgigantens forretning i City Syd er større af den slags butikker i Nordjylland, og den nye forretning i Frederikshavn er klart større end Power i Aalborg.

Lokal butikschef

De 40 ansatte, heraf 20 på fuld tid, er startet for et par måneder siden og har på den måde været med til at bygge butikken op.

- Nu ved de, hvor varerne står, og samtidig er det en god måde at styrke ansvarsfølelsen og få en fornemmelse af, hvordan det er at arbejde i Power, siger Jesper Boysen, der har taget et sats med ansættelsen af butikschefen Jonas Sørensen.

Han kommer fra et lederjob i madbestillingsportalen i Just Eat.

- Normalt ansætter vi folk, som har været ansat i Power i nogle år, men Jonas imponerede os med sin viden om Power, og så er han lokal. Det virker bare bedst at ansætte en leder fra lokalområdet, mener Jesper Boysen, der har været med i Power helt fra starten i Danmark, da den første butik åbnede i 2015.

Opvarmet telt til ventende gæster

Jesper Boysen kom i øvrigt til Power fra Elgiganten, hvor han var administrerende direktør i 15 år.

Han var selv med til at vælge beliggenheden på Hjørringvej. Han forklarer, at netop muligheden for at få den optimale placering i et veletableret butiksområde var afgørende for, at valget faldt på Frederikshavn, da man var klar til at rykke til Vendsyssel.

Og de er som nævnt tæt på at kunne åbne. Præcis sker det kl. 7.00, og butikschefen sætter et telt op med varme, hvor kunderne kan tilbringe natten eller morgentimerne og få serveret kaffe og croissanter.

- Vi plejer altid at have overnattende gæster, når vi åbner. Åbningsdagen plejer at være helt vild. Det er og bliver en festdag, lover butikschef Jonas Sørensen, der, ifølge den i åbninger erfarne direktør Jesper Boysen, kan se frem til at grille mellem 1000-5000 gratis pølser til kunderne den 24. marts.

Se nøgletal for:
Læs mere om: elektronik
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.657