23948sdkhjf

Tre bejlere var i spil til Irma-overtagelse - ingen af dem bed på

Som en del af den tidligere omtalte 'Operation ABC' forsøgte Coop-koncernen som bekendt at afsætte Irma-butikkerne og -konceptet til andre spillere i dagligvarebranchen.

Det var i sin tid Dagrofa, Rema 1000 og Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen, der blev spurgt om at overtage den ikoniske dagligvarekæde - men ingen af dem var i sidste ende interesserede. 

Det skriver DetailWatch

Hverken Dagrofa eller Rema 1000 vil over for mediet be- eller afkræfte, at der har været dialog med Coop om en overtagelse af Irma - og det er også ifølge Berlingskes oplysninger, at Anders Holch Povlsen har været involveret. 

Informationsdirektør i Coop, Jens Juul Nielsen, vil dog gerne bekræfte dialogen med alle tre parter. 

- Vi fik ret hurtigt tilkendegivelser om, at der ikke var nogen, der så muligheder i at drive det videre, så det stoppede dér, siger han. 

Det kom mandag frem, at Coop-koncernen måske er i større økonomisk uføre, end det tidligere har været meldt ud. Tilmed har der været en påstand fremme om, at Coop ikke blot kommer ud med et trecifret millionbeløb i underskud - men at det reelt er nærmere halvanden milliarder kroner. Det afviser Coop dog

Se nøgletal for:
Læs mere om: dagligvarehandel
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.703