23948sdkhjf

Nye butikker i høring

Et flertal i Randers Byråd ønsker at give plads til fire nye butikker fordelt mellem Randers midtby og Paderup. Forslaget er nu sendt i høring.
Det er den stigende konkurrence fra detailhandlen i især Århus og Aalborg, der er baggrunden for, at Randers Byråd ønsker at åbne mulighed for etableringen af fire nye større udvalgsvarebutikker i Randers.

- Vi har i dag en levende og god detailhandel i Randers, men hvis vi ønsker, at det fortsat skal være tilfældet også om fem og ti år, så er vi nødt til at give mulighed for udvikling, fastslår borgmester Henning Jensen Nyhuus.

Hård konkurrence udefra
- Vi må erkende at borgerne i Randers også handler i de store butikker i både Århus og Aalborg. Derfor er vi nødt til at have forretninger, der kan holde handlen her i byen samt tiltrække kunder langvejs fra. Og det er det, vi ønsker at skabe grundlag for med dette tillæg til Strategi 2017, forklarer borgmesteren.

Tillægget vil udnytte de muligheder Planloven giver for udbygning af detailhandlen i en by af Randers’ størrelse. Det er nu sendt i høring fra d. 31. oktober til d. 26. december 2012. Herefter skal det vedtages endeligt i byrådet.

Du kan læse hele tillægget her

Kilde: Randers Kommune

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078