23948sdkhjf

SuperBest-butikker deles i to lejre

Så er det sikkert og vist. SuperBest deler sig i kæderne SuperBest og Spar, fortæller nyt udspil fra kæderne.
Siden grundlæggelsen for 15 år siden har SuperBest fusioneret sig til Danmarks største kæde af supermarkeder i den frie sektor. I foråret 2013 bliver der taget hul på endnu et kapitel.

En kæde bliver til to
SuperBest deler sig i to. Det sker for både at imødekomme kundernes ønsker – men også for at sikre den enkelte købmand, de bedste betingelser for at tilpasse sin butik til det behov, der passer bedst til butikkens placering og lokalområde.

I fremtiden tilbydes kunderne to koncepter, der har hvert sit klare fokus. Det giver begge kæder en skarp profil og en præcis placering i dansk detailhandel.

Madglæde og lavere priser
De største butikker fortsætter under SuperBest-navnet og vil styrke fokus på madglæde og fødevarer af høj kvalitet. Det betyder, at SuperBest vil bygge videre på sin position som Danmarks fødevaremarked med et stort og spændende sortiment, ferskvarer af høj kvalitet og med medarbejdere, der kan give en kompetent service. Dette uden at gå på kompromis med fair priser, som forsat vil have høj fokus.

De øvrige butikker træder ind i Eurospar-kæden, hvor målet sammen med de eksisterende Eurospar-butikker vil være Danmarks førende lavprissupermarked. Fokus vil være på et stort discountsortiment, der 100% matcher discountsektoren, stort udvalg af convenience, ferskvarer og lækre vine, der klart vil krydre det lidt kedelige discountsortiment med spændende, inspirerende varer og aktiviteter.

Den frie købmand er stadig fri
Opdelingen af SuperBest er første skridt i en samling af købmandskæderne i et rationelt og effektivt samarbejde med Dagrofa a/s og SuperGros a/s – for at styrke konkurrencekraften i den fri sektor.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125