23948sdkhjf

Dansk Supermarked indfører gryde-sms

Kunder, der samler guldmærker til Føtex, Bilka og Sallings grydekampagne, kan fra onsdag reservere de ønskede gryder og modtage en sms, når de er klar til afhentning.
Fra onsdag den 14. november til lørdag den 1. december kan kunder med fyldte samlehæfter henvende sig i enhver Føtex, Bilka eller Salling og få udleveret et værdibevis på lige netop den gryde eller den pande, de har brug for.

Når den ønskede vare ankommer til butikken, bliver den sat til side, og kunden modtager en sms om, at varen kan hentes og betales i butikken.

Læs også: Stormløb mod potter med rabat

Jean Ladehoff, indkøbsdirektør for nonfood i Dansk Supermarked, lover, at alle kunder senest i januar har fået mulighed for at købe de gryder og pander, de har samlet guldmærker til.

- Kampagnen skulle egentlig være sluttet i december, men med den overvældende efterspørgsel strækker vi den nu, så alle vores kunder kan nå at få det, de har samlet mærker til. Med de nye ventelister og sms-service kan vi sikre, at ingen kunder går forgæves, siger han.

Man kan fortsat samle guldmærker til og med den 17. november. For hver 50 kr. man handler for, modtager man et guldmærke ved kassen. Når samlehæftet er fyldt ud med 30 guldmærker, kan man købe et produkt fra Thomas Cook & Pour-serien med 70 procents rabat.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093