23948sdkhjf

Rose Poultry genåbnet efter brand

Produktionen af kyllinger blev i denne uge genoptaget på slagteriet i Vinderup efter en overraskende hurtig genopbygning oven på branden i juni.
Mandag var en glædens dag på Rose Poultry i Vinderup mellem Struer og Skive.

Til klapsalver blev snoren nemlig klippet til slagteriets parteringsafdeling, der ellers blev totalt ødelagt ved branden 6. juni.

- Om lidt kommer den første kylling ind i parteringen, og så er Rose Poultry tilbage på fuld produktion i Vinderup, sagde produktionsdirektør Michael Jørgensen ifølge Skive Folkeblad og fortsatte:

- Med produktionsstart i dag er målsætningen indfriet. Det er således den hurtigste genopførsel, jeg har hørt om, og uden sidestykke efter en brand af den størrelse.

Læs også: Brand i jysk fjerkræslagteri

Branden i juni kostede op mod 400 ansatte jobbet, men de fleste er nu tilbage og ifølge fabrikschef Søren Bai håber slagteriet, at alle med tiden kan vende tilbage.

Allerede tirsdag var produktionen oppe i fulde omdrejninger, hvilket vil sige 12.000 kyllinger i timen. Takket være forsikringer er Rose Poultry økonomisk sikret i to år, men der skal alligevel kæmpes hårdt for at indhente det tabte terræn, understreger marketingchef Anne Gitte Elbronn.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08